Komple Bir Akvaryum Tasarım Şirketi

TDE, akvaryum sektöründe engin bir proje yönetimi deneyimine sahip bir imalat şirketidir. TDE, dünyanın dört bir yanında akvaryumlar tasarlar ve anahtar teslimi genel akvaryumlar teslim eder.  TDE özellikle deniz akvaryumu sektöründe 1991 yılından beri faaliyet göstermekte olan tek Türk şirketidir.

TDE yaptığı her projede müşterileriyle ortaklık yapar. Buna göre, deneyimli mühendislik ekibimiz en yüksek kalitede özel akvaryum tasarımları sunar. Aynı derecede önemlisi, işimizi mümkün en kısa zamanda ve her zaman müşteri dostu bir bütçeye dayalı olarak teslim ederiz.

Komple bir akvaryum tasarım şirketi

TDE bir Akvaryum Tasarım Şirketi olup dünyanın dört bir tarafında anahtar teslimi projeler sağlar.

Uzmanlık alanımız:

  • Proje planlama,
  • Detaylı tasarım,
  • Değerlendirme mühendisliği,
  • Sergi alanı tasarımı,
  • Yaşam alanı reprodüksiyonu ve
  • Büyük akvaryum yapımıdır.

Akvaryum yaşam alanı reprodüksiyonu ve özel mercan üretimi

TDE başarılı bir su projesi açısından hayati önem taşıyan yaşam alanı reprodüksiyonlarının yanı sıra özel mercan üretimi de sağlar. Şirketimiz kendi tesislerinde modern bir Araştırma ve Geliştirme merkezi bulundurur. Elimizde en iyi yaşam destek sistemleri ve akvaryum filtreleme ekipmanları bulunur. Bu nedenle, İzmir’de 2000 m2’lik bir alan kaplayan merkezimizde tüm balık türlerini üretip inceleyebiliriz. Ayrıca, diğer balık türlerinin ve tropikal türlerin yanı sıra köpek balıkları ve tırpana balıkları için uygun olan 300,000 litre kapasiteli karantina ve adaptasyon havuzlarımız mevcuttur.

Son olarak, çevreyi ve çevre dostu teknolojileri desteklemek amacıyla, şirketimiz üniversite ve özel sektör ile bir ortaklığa sahiptir.